5 Οκτ 2009

Ο Λαός μίλησε



Ο Γιώργος Παπανδρέου από σήμερα είναι και επίσημα ο Πρωθυπουργός της χώρας.. Με συντριπτική διαφορά από την Νέα Δημοκρατία και τον Κώστα Καραμανλή, η χώρα σήμερα ξεκινάει (;) μια νέα πορεία. Ούτε και το ίδιο το ΠΑΣΟΚ πίστευε την μεγάλη διαφορά  των 10 μονάδων που προέκυψε από τις κάλπες της 4ης Οκτωβρίου.....

Είναι όμως η επιλογή αυτή, η πραγματική προτίμηση του κόσμου, ή μήπως η τιμωρία του Κώστα Καραμανλή και των συνεργατών του? Κατά τη γνώμη μου το 2ο είναι.. Και αν και το ΠΑΣΟΚ επιδείξει την αλαζονεία και την αδιαφορία των προηγούμενων, θα πάει σίγουρα από εκεί που ήρθε. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι φετινές εκλογές δεν είχαν ούτε τον ενθουσιασμό, ούτε τον φανατισμό άλλων ετών. Και βέβαια δεν είναι τυχαίο, ότι για ακόμη μια φορά οι δημοσκοπήσεις έπεσαν έξω..
Καλή επιτυχία στην Νέα Κυβέρνηση κι ελπίζουμε να δούμε μια πραγματική ΑΛΛΑΓΗ σ αυτή τη χώρα.

4 σχόλια:

Makiaveli είπε...

Εως τον τελευταίο μήνα καμία δημοσκόπιση δεν έδινε τον Παπανδρέου ως καταλληλότερο για πρωθυπουργό. Οι ψηφοφόροι άρχισαν να τον "ασπάζονται" με την προκήρυξη των πρόωρων εκλογών ελπίζοντας ότι θα φανεί άξιος του αξιώματος. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, ότι ο θρίαμβος του ΠΑΣΟΚ δεν είναι τόσο αποτέλεσμα του προγράμματός του, όσο αποδοκιμασία της Νεας Δημοκρατίας. Η ουσία βεβαια παραμένει η ίδια, καλή του επιτυχία.

Ανώνυμος είπε...

εγω λεω οτι θα ειναι χειροτερος απο τον Καραμανλη. Και θα δικαιωθω σε λιγους μηνες..

Ανώνυμος είπε...

γιατι ο δικος μας πιστευε οτι θα βγει
ακομα δεν καταλαβε οτι βγηκε και δεν αναλαμβανει καμμια ευθυνη
επι μηνες αποκαλουσε τον εαυτο του Δ.Ο. για να το εμπεδωσει αλλα και μετα απο τοσο χρονο δεν ακομα δεν το καταλαβε

Phaethon είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με όλους τους "προλαλήσαντες". Και θα ήθελα να προσθέσω και το εξής:

Ούτε καν η "μητέρα" δεν τολμούσε να ονειρευτεί ότι το "πεντί" θα κέρδιζε... με τέτοια διαφορά...

 
Copyright © Pandoras Βox
Convert By NewBloggerTemplates Wordpress by WpThemesCreator