3 Μαΐ 2009

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ


Επειδή δεν είναι δυνατόν μέσα σ' ένα δίωρο, τα άτομα που ψήφισαν για το θέμα του οικοπέδου της πυροσβεστικής από 26, να έχουν φτάσει τα 233 ( τουλάχιστον ως τώρα), θέλω να επισημάνω ότι η πρόθεση ήταν να δούμε ενδεικτικά τι περίπου θέλουν οι δημότες. Ούτως ή άλλως το οικόπεδο που προτάθηκε από τους Τζότζολα - Παπαϊωάννου, ήταν πρώτο (?) στις προτιμήσεις των δημοτών που ασχολούνται με τα blog. Είναι πολύ θλιβερό να βλέπουμε έναν - δύο να ψηφίζουν με μόνο σκοπό να πλήξουν πρόσωπα που πρότειναν κάτι άλλο από αυτούς που στηρίζουν. Οι περισσότεροι ξέρουμε τον τρόπο που γίνεται η πολλαπλή ψηφοφορία (ip). Θα παρακαλούσα τον - την κύριο - ια που ξόδεψε τόσο χρόνο να το σταματήσει. Τον πιο κύριο "αγαπάμε" ποιο πολύ και τον θέλουμε για Δήμαρχο, δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με το ποια είναι η πιο καλή πρόταση. Κατά τη γνώμη μου όλες ήταν πολύ καλές και αιτιολογημένες. Θέλω να πιστεύω ότι οι αρχηγοί της μείζονος και της ελάσσονος σε καμία περίπτωση δε θα έπεφταν τόσο χαμηλά ώστε να προβούν σε τέτοιες κινήσεις. Και γνωρίζοντας τους προσωπικά, θεωρώ ότι αν μη τι άλλο είναι πολύ "ευγενείς "για να επιδοκιμάσουν τέτοιες συμπεριφορές. Θα παρακαλέσω να πάρουν θέση και να καταδικάσουν αυτή την κίνηση. Η ψηφοφορία δυστυχώς θα κριθεί άκυρη και θα γράψω σε ανάρτηση τα αποτελέσματα που υπήρχαν πριν το μπαράζ ψήφων.. Η ψηφοφορία μεταφέρθηκε δεξιά και θα μείνει εκεί ως την Τρίτη για του "λόγου το αληθές"..
Τέτοιες κινήσεις δεν τιμούν κανένα και θεωρώ ότι έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα απο αυτό που επιδιώκουν οι κύριοι - ες που προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΙΟΥΜΟΡ. ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ; ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ; ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΑΝΤΩΣ

Ανώνυμος είπε...

Φαντάζομαι ότι όντως είχες υπομονή 1:35 & 1:37 ώστε να δίνεις "μπράβο" στον εαυτό σου. Όσο για το χιούμορ, μάλλον έχεις πολύ περίεργη αίσθηση..

Clio είπε...

Η ψηφοφορία "κλείδωσε" στους 261 ψήφους.

Τα αποτελέσματα εως και πριν το γεγονός ήταν τα εξής:
ΜΟΥΖΑΣ: ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΚΛΕΙΣΣΟΥσ : 2
ΤΖΟΤΖΟΛΑΣ - ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ: ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΕΜΠΟΡΙΚΗ: 10
ΧΑΜΑΛΙΔΗΣ: ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ: 7
ΚΟΥΜΠΗΣ: ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ "ΚΕΓΕ": 2
ΚΑΡΑΜΑΝΙΔΗΣ: ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ: 0
ΑΛΛΟ: 2
ΟΛΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΕΣ: 0

Μπορείτε να δείτε τις διαφορές και να κρίνετε..
Φυσικά δεν είναι ενδεικτικό ούτε αυτό το αποτέλεσμα διότι η ψηφοφορία ήταν ανοιχτή μόνο τρεις μέρες. Αλλά θα το δεχτώ ως τελικό διότι πρέπει να το πάρω απόφαση ότι πάντα θα υπάρχουν αυτοί που αλλοιώνουν τα αποτελέσματα για άλλους σκοπούς.
Δίοτί όπως είναι γνωστό:
“Υπάρχουν μικρά ψέματα, μεγάλα ψέματα, τερατώδη ψέματα και οι στατιστικές.” Η πραγματικότητα είναι αυτή που βλέπουμε κάθε μέρα δίπλα μας, με τα καλά και τα άσχημά της.!

Ανώνυμος είπε...

Μερικοί -ες νομίζουν ότι ο κόσμος τρώει κουτόχορτο. Με τέτοιες μεθόδους δεν πείθουν κανέναν.

Ανώνυμος είπε...

δημοσιογραφος για δημαρχος

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΤΙ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ?

 
Copyright © Pandoras Βox
Convert By NewBloggerTemplates Wordpress by WpThemesCreator