26 Μαρ 2009

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟ


Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης είπα να δούμε τον τρόπο που ψηφίζουμε ως Δημότες.. Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι το μεγαλύτερο ποσοστό ψηφίζει με βάση τις υποχρεώσεις – φιλίες – συγγένεια με τους υποψήφιους και οι υπόλοιποι κομματικά..

22 Μαρ 2009

Μην κρατάτε ομπρέλα… Δε βρέχει!!

Ένα σχόλιο ανώνυμου, που διάβασα σε τοπικό δημοσιογραφικό blog, μου κίνησε το ενδιαφέρον για να αναρωτηθώ, πως περνάνε τελικά κάποια γεγονότα στους δημότες.
Το σχόλιο αναφερόταν στη σχέση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στους αρχηγούς της μείζονος & ελάσσονος αντιπολίτευσης, καθώς και σε δημοτικούς συμβούλους που μέχρι και πριν λίγο καιρό δεν ήθελαν να δουν ο ένας τον άλλο. Και το αντίθετο. Φυσικά δεν γράφτηκε τόσο «κομψά» όσο το περιγράφω..

20 Μαρ 2009

BOX



Ξεκινώντας το ιστολόγιο, θα ήθελα να αναφερθώ στο μύθο που αφορά «Το Κουτί Της Πανδώρας» από τον οποίο και δανείστηκα τον ομώνυμο τίτλο του Blog, με μερικούς συμβολισμούς. Οι ιστοσελίδες που με «βοήθησαν», αναφέρονται στο τέλος. Ο χαρακτήρας που θα πάρει η σελίδα, θα εξαρτηθεί από τα τοπικά δρώμενα, την επικαιρότητα, καθώς και θέματα τα οποία μας κινούν το ενδιαφέρον. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι απόψεις, οι προτάσεις, και οι ιδέες που θα κατατεθούν από μένα, είναι απλού Δημότη κι όχι επαγγελματία, γι αυτό ελπίζω να μου συγχωρήσετε τα όποια λάθη..
 
Copyright © Pandoras Βox
Convert By NewBloggerTemplates Wordpress by WpThemesCreator